nl  |  fr  |  en  
randomkop
 

Over Liften Spaas

Liften Spaas is een liftbedrijf dat zowel installatie, onderhoud als modernisatie van uw lift verzorgt. De focus ligt op het maatwerk en het vakmanschap. Zo wordt uw lift bestudeerd, er wordt specifiek gezocht naar materialen die het best bij uw lift past, en er wordt heel nauwkeurig maatwerk geleverd.

Aangezien elke lift anders is en dat de noden van de klanten verschillend kunnen zijn, zorgen we ervoor dat al onze klanten een keuze kunnen maken volgens hun wensen en noden.

Er zijn klanten die bijvoorbeeld fier zijn op hun oude lift en wensen dat de charme en schoonheid van hun oude lift bewaard blijven na de modernisatie. Er zijn klanten die hun oude lift willen laten ombouwen naar een mooie moderne lift of een volledig nieuwe lift wensen. Een aannemer wenst dan weer een nieuwe lift met beperkte schachtafmetingen.
En er zijn klanten die nog advies willen om zo hun keuze te maken. Zo zijn er nog talloze andere verwachtingen van klanten die we met veel plezier van dienst zijn.

Na de installatie of modernisatie wordt er ook een service aangeboden die 24 uur op 24 uur bereikbaar is zodat uw lift goed onderhouden wordt.

© Liften Spaas